DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC'68 1 op trainingskamp: dag 1

DZC'68 1 op trainingskamp: dag 1

Kort verslag van de verrichtingen van het eerste elftal tijdens het trainingskamp in Buurse.
Vanmiddag omstreeks 15:00 uur vertrok het eerste elftal vanuit Sportpark Zuid voor het jaarlijkse trainingskamp. Aangekomen op accommodatie de Pol in het pittoreske Buurse werden de spullen snel uitgepakt,  de kamers verdeeld om vervolgens te vertrekken naar de velden van de plaatselijke vv Buurse.

Daar werd onder herfstachtige weersomstandigheden de eerste training afgewerkt. De training bestond voornamelijk uit diverse positie- en partijspelen.  Na anderhalf uur vond hoofdtrainer Arthur Isselman het genoeg en stuurde de mannen naar de warme kleedkamer!
Terug bij de Pol was het tijd voor ‘het uurtje van de hoofdtrainer’. Tijdens dit uurtje werden de regels en afspraken voor het aankomende seizoen doorgenomen en vastgelegd.
Van zo’n aandachtig uurtje luisteren krijg je natuurlijk honger dus werd  de barbecue  snel aangestoken! De schalen met heerlijk vlees van Slagerij Bles waren snel op en na de afwas was het tijd om lekker te relaxen of een kaartje te leggen. Op tijd naar bed want morgen weer een vol programma!
Vanuit een ‘zonnig’ Buurse wensen wij alle teams van DZC’68 zaterdag heel veel succes met alle beker- en oefenwedstrijden!

Groeten DZC’68 1