DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC ’68 1 speelt een uitwedstrijd tegen WVF

DZC ’68 1 speelt een uitwedstrijd tegen WVF

DZC ’68 1 speelt a.s. zaterdag de laatste uitwedstrijd van 2016 in Zwolle tegen WVF. De club is gesitueerd in Westenholte op sportpark De Weide Steen. U zult zich misschien afvragen waarom deze club de naam WVF draagt. Deze naam is in 1941 ontstaan door de samenvoeging van de voorletters van de drie buurtschappen waar in die tijd de leden vandaan kwamen : Westenholte, Voorst en Frankhuis.
Een club, die nog niet zo lang geleden in de 1ste klasse en zelfs in de hoofdklasse heeft geacteerd. Nu is de club teruggekeerd in de 2e klasse  en bezet de 6e plaats in de huidige stand na 11 gespeelde wedstrijden. 

Afgelopen zaterdag speelde WVF in IJsselmuiden en verloor daar van IJVV met 2 – 0. De prestaties tot nu toe duiden op wisselvalligheid. Er zijn pieken en dalen te zien. Dit kan betekenen dat de ploeg van trainer/coach Herben Visscher zijn ploeg op scherp heeft tegen de koploper.

DZC ’68 staat na elf gespeelde wedstrijden fier aan kop. De ploeg van Stéven Verheijen is bezig een aan overtuigend seizoen. De doelstelling is duidelijk en de ploeg laat dat wekelijks zien. Afgelopen zaterdag werd op het mistige hoofdveld op Sportpark Zuid drie punten toegevoegd aan het indrukwekkende totaal (11 gespeeld – 30 punten) tegen DZSV; ook al een tegenstander uit het linker rijtje. Zaterdag dus de laatste uitwedstrijd in 2016 : kom naar Zwolle en moedig de mannen aan. 

Aanvang wedstrijd : 14:45 uur
Vertrek bus: 12:15 uur