DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC ’68 1 a.s. zaterdag kampioen ?

DZC ’68 1 a.s. zaterdag kampioen ?

Op zaterdag 15 april 2017 reist DZC ’68 naar Zwolle. Er wordt dan gespeeld tegen de nummer 10 van het klassement van de tweede klasse H : Be Quick ‘28.
Met nog vijf wedstrijden te spelen kan het a.s. zaterdag voor het eerst in deze competitie zo zijn dat de kampioensvlag voor DZC gehesen kan worden. Daar is in de eerste plaats een overwinning van onze eigen mannen voor nodig, maar ook puntverlies van Enter Vooruit tegen de laatst van de ranglijst : Quick ’20. Voorwaar een heel scenario, dat niet zo van zelf sprekend is. Maar ja, je weet het maar nooit.

 De mannen van Steven Verheijen zullen de ongeslagen reeks in 2017 willen voortzetten en met een overwinning van de Pasendagen willen genieten. Met groot zelfvertrouwen reist de groep naar tegenstander Be Quick ’28. Met pas 13 tegendoelpunten en 59 zelf gescoorde doelpunten is ook in die statistiek aangetoond, dat de groep in balans is en dat ook zaterdag de punten met de bus mee zullen gaan. En mocht Enter Vooruit per ongeluk punten morsen, ja dan is het zover…….

Tegenstander Be Quick is zich echter met 7 punten uit de laatste drie wedstrijden bezig zich te handhaven in de 2e klasse. De ploeg maakt een lastig seizoen door, maar lijkt zich nu toch op het laatste moment boven de nacompetitiestreep te voetballen. Afgelopen zaterdag werd er verrassend met 3 – 4 gewonnen in IJsselmuiden. De Zwollenaren zullen tegen de koploper willen laten zien dat het een 2e klasse waardig team heeft.

Geplande aanvang van de wedstrijd : 14.30 uur

Vertrek van de bus : 12:00 uur