DZC '68NieuwsEerste ElftalDZC’68 1 op trainingskamp (Dag 2 & 3)

DZC’68 1 op trainingskamp (Dag 2 & 3)

Hierbij het tweede korte verslag van de verrichtingen van ons eerste elftal tijdens het trainingskamp in Asten.

Dag 2

Zaterdagmorgen moesten de mannen er al weer vroeg uit voor de ochtendtraining. Allereerst een gezamenlijk ontbijt op het zonnige terras met heerlijk brood van onze huisbakker Ebbers natuurlijk! Ook de gebakken eieren van masterchef Jordy Nijholt vielen goed in de smaak.
Vervolgens weer richting de velden van Olympia Boys waar een relaxte training werd afgewerkt met onder andere wedstrijdjes rugby, voetvolley, frisbee en lacrosse.
Nadat de mannen terug op de locatie een pastamaaltijd hadden genuttigd ging de focus op de wedstrijd tegen Veluwezoom. Ook werden de vaste afspraken voor aankomend seizoen doorgenomen.
DZC’68 – SC Veluwezoom
Al snel bleek dat Veluwezoom (zaterdag) over een paar uitstekende voetballers beschikt. DZC’68 kwam op 0-2 achter door twee schitterende doelpunten. Onze mannen knokte zich echter terug door een doelpunt voor rust van Wout Blasman. Na rust kwam DZC’68 wat beter uit de startblokken en was daar de gelijkmaker van Belend Shekho. DZC’68 kreeg wat meer kansjes en uit een corner kopte Jordi Worm vervolgens de 3-2 in het netje. Belend Shekho had daarna nog een goede kans op de 4-2 maar door een klutsbal werd het alsnog 3-3. Al met al een goede wedstrijd waarin het er af en toe heet aan toe ging.
Terug bij Piet en Magriet op de accommodatie hadden Gert Jan Spit en Pascal Hertogh een heerlijke Chinese maaltijd bereid. Door de wedstrijd Roda – De Graafschap verviel het uurtje van de trainer en werd de vrije avond wat eerder ingezet. De mannen vertrokken richting Eindhoven waar het nog lang onrustig zou blijven.

Dag 3

Na een wel hele korte nachtrust konden de mannen weer vol aan de bak! Bij Crossfit Asten werden de mannen hard aangepakt. Het was te prijzen dat iedereen, hoe kort ook geslapen, alles gaf om een goed resultaat neer te zetten.  Wij hopen dit tijdens het seizoen terug te zien!
Weer thuisgekomen in Doetinchem kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp. Er is hard gewerkt en de nieuwe jongens hebben hun plek in de selectie reeds gevonden. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in aankomend seizoen.

Aankomende dinsdag speelt DZC’68 om 19:30 uur voor de beker thuis tegen Concordia Wehl. 

DZC’68 1