DZC '68NieuwsEerste Elftal

Eerste Elftal

Wedstrijd voorbeschouwing Vitesse'63 VR1 - DZC'68 VR1

Zaterdag 8 februari a.s. speelt VR1 een wedstrijd in Koekange tegen Vitesse'63 Dames VR1. 
De thuiswedstrijd werd met 3-1 gewonnen maar dat was niet zo eenvoudig als de uitslag misschien doet vermoeden.
Lees meer...

Zaterdag 26 Oktober treedt DZC’68 aan tegen WHC

De ploeg onder leiding van Wiljan Mossing Holsteyn was tot nu toe DOS’37, vv Hierden en DTS Ede de baas, speelde gelijk tegen Nunspeet en ging met 2-3 onderuit tegen DFS Opheusden. Met WHC treft DZC’68 zaterdag de huidige nummer 4 van de competitie, op twee punten achterstand van koploper SVZW.
Lees meer...

Zaterdag 12 oktober treedt DZC’68 aan tegen DOS’37

Vorige week zaterdag werden de eerste punten van het seizoen behaald in de uitwedstrijd tegen DOS Kampen. Met een zeer jonge ploeg won DZC’68 knap met 0-1 van de kampioen van de tweede klasse van vorig jaar. 
Lees meer...

DZC'68 1 boekt eerste overwinning!

Na twee verliespartijen tegen SVZW en Bennekom werd er gehoopt op een goed resultaat tegen DOS Kampen. DOS Kampen vorig jaar Kampioen in de 2e klasse is dit jaar nieuw in de 1e Klasse. DOS is geen onbekende ploeg voor DZC aangezien ze vaker tegen elkaar hebben gespeeld in de 2e klasse.
Lees meer...

DZC ’68 1 verliest met geflatteerde cijfers

DZC ’68 had zaterdag in haar eerste uitwedstrijd van het nog prille competitieseizoen opnieuw te maken met een kanshebber voor het kampioenschap. Na vorige week SVZW in eigen huis te hebben ontvangen (eindstand 1 -5) moest op zaterdag 28 september 2019 de uitwedstrijd tegen Bennekom worden afgewerkt. 
Lees meer...

Zaterdag trapt DZC’68 1 af tegen SVZW voor de nieuwe seizoen 2019-2020

Met SVZW treft DZC’68 in de openingswedstrijd gelijk een van de topploegen van 1e klasse D van dit seizoen. Al moet gezegd worden dat de kans zeer aannemelijk is dat dit seizoen de tegenstander op zaterdagmiddag een goede ploeg is
Lees meer...

DZC'68 vs De Graafschap 9 juli 2019

Op dinsdagavond 9 juli 2019 speelde DZC'68 op Sportpark Zuid een oefenwedstrijd tegen vbv De Graafschap. Voor ongeveer 1500 toeschouwers speelde DZC'68 zeer verdienstelijk en verloor het uiteindelijk met 2-3 (Doelpunten Hendriksen en Van Rinsum).
Lees meer...

DZC ’68 speelt zich veilig op de laatste competitiedag

De mannen van Stéven Verheijen hebben het bijna  onmogelijke toch waargemaakt. Er werd zaterdag 25 mei 2019 gewonnen in Enter tegen Enter Vooruit met 0 – 2 door twee goals van Rutger Ebbers en De Merino ’s lieten het afweten tegen Scherpenzeel (5-2 verlies). 
Lees meer...

DZC’68 1 ontvangt koploper NSC Nijkerk

Zaterdag 18 mei ontvangt DZC’68 1 kampioenskandidaat NSC Nijkerk, voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het mooie Sportpark Zuid.
Lees meer...

Eclatante zege DZC’68

DZC’68 boekte afgelopen zaterdag (11/5) een eclatante zege in en op Scherpenzeel. Max Riekel en Tolgahan Yayla zorgden voor een 0-3 eindstand. Aangezien de concurrentie ‘onderin’ ook won, veranderde er in staart van de 1e klasse D weinig. Met dien verstande dat asv Dronten nu hekkensluiter is.
Lees meer...

DZC’68 mist kans op aansluiting

DZC’68 speelde zaterdag (20/4) gelijk tegen Go Ahead Kampen, 1-1. Het was zoals zo vaak dit seizoen, een wedstrijd met veel gegenereerde kansen werd niet over de streep getrokken. DZC koerst zo af richting de nacompetitie, naaste concurrent Nunspeet won opnieuw.

Lees meer...

DZC’68 1 doet uitstekende zaken

Wat kan de wereld er totaal anders uitzien in drie weken, zowel letterlijk als figuurlijk. Lag er drie weken geleden nog sneeuw op het hoofdveld en stond DZC’68 ene laatste, afgelopen weekend voelde het zomers aan en heeft DZC’68 een sprong gemaakt naar de veilige 10e plek.
Lees meer...

DZC’68 1 verspeelt dure punten in knotsgekke slotfase.

Zaterdag 19 januari trad DZC’68 aan tegen De Merino’s voor de hervatting van de tweede helft van de competitie. Na een aantal competitievrije weken stond er dit weekend de belangrijke thuiswedstrijd tegen de Veenendalers op het programma. 
Lees meer...

DZC’68 hervat competitie tegen De Merino’s

Zaterdag 19 januari treedt DZC’68 1 aan tegen de Merino’s voor de tweede helft van de competitie in de 1e klasse D. Het grootste deel van de clubhistorie speelden de Veenendalers in de 3e of 4e klasse maar sinds een jaar of tien speelt de tegenstander van aankomend weekend voornamelijk op eerste klasse niveau.
Lees meer...

Zure nederlaag DZC’68

DZC’68 leed zaterdag 24 november een zure nederlaag tegen Scherpenzeel, het werd 1-2 op een grijs Sportpark Zuid. De donderdag ervoor was er tijd om in de Delade Business Lounge te spreken met Rutger Ebbers.
Lees meer...

DZC’68 treft blauw-gelen van de Veluwe, Nunspeet

Zaterdag 3 november treedt DZC’68 1 aan tegen Nunspeet in de 1e klasse zaterdag D. Met Nunspeet treft DZC’68 een tegenstander die ook terug te vinden is in de onderste regionen van de 1e klasse D. De ploeg van trainer Freddy Smit staat twee plekken hoger dan DZC’68, plek 9 om plek 11
Lees meer...

Interview met Steven Verheijen, na de wedstrijd tegen vv Bennekom 1

Na de wedstrijd tegen vv Bennekom 1, is Steven Verheijen weer geinterviewd voor Regio 8 Sport.
Lees meer...

Bennekom maatje te groot voor DZC’68

DZC’68 incasseerde zaterdag 27 oktober opnieuw een nederlaag. Thuis was Bennekom een maatje te groot, 1-4. De dinsdag ervoor was er tijd om in de Delade Business Lounge te spreken met Tolgahan Yayla.
Lees meer...

DZC’68 treft zaterdag (27/10) Bennekom, nummer 3 van de ranglijst

Tegenstander van zaterdag is terug te vinden op de derde plek van de ranglijst. Na twee gelijkspellen en drie wedstrijden is de ploeg van Arnold Brehler na vijf wedstrijden nog altijd ongeslagen. Met veertien doelpunten voor in vijf wedstrijden weet Bennekom gemakkelijk te scoren
Lees meer...

DZC’68 1 verliest in Ede van DTS’35

Zaterdag 20 oktober vertrok de spelersbus van DZC'68 1 richting Ede, dit keer voor een uitwedstrijd tegen DTS’35. De blauw witten verloren tot nu toe al haar wedstrijden in de 1e klasse D.
Lees meer...

DZC'68 1 op bezoek naar DTS in Ede

Wederom staat er een belangrijke wedstrijd voor DZC’68 op het programma. Maar natuurlijk is elke wedstrijden belangrijk voor de mannen van Steven Verheijen, zeker nadat de eerste drie wedstrijden verloren gingen. Met DTS treft DZC'68 1 net als vorige week, tegen Enter Vooruit, een nog puntloze tegenstander.
Lees meer...

DZC’68 1 pakt de eerste punten van het seizoen

DZC ’68 heeft zaterdag 13 oktober met 4 – 0 gewonnen van Enter Vooruit. De ploeg van Steven Verheijen was de bovenliggende partij, maar drukte dat pas laat in doelpunten uit. Hiermee verlaat de ploeg de laatste plaats in de ranglijst en doet deze over aan de ploeg uit Enter.
Lees meer...

DZC ’68 wacht lastige klus in Nijkerk

Het vlaggeschip van DZC ’68 wacht a.s. zaterdag een lastige uitwedstrijd in de derde competitieronde tegen NSC uit Nijkerk. De Nijkerkenaren hebben al 6 wedstrijdpunten bij elkaar gevoetbald, terwijl de geelblauwen met twee nederlagen nog onderaan de ranglijst zijn terug te vinden.
Lees meer...

Gaat de JOKER DZC'68 uit de nacompetitie houden

Zaterdag 26 mei treedt DZC’68 in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen aan tegen ASV Dronten. Waar vorige week zaterdag in het teken stond van ons 50 jarig jubileum werd er door iedereen die DZC’68 1 een warm hart toedraagt met een schuin oog gekeken naar de tussenstanden in de 1e klasse D.
Lees meer...

DZC’68 heer en meester in Zutphen

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag 5 mei een belangrijke overwinning geboekt op FC Zutphen. Het werd op ’t zonovergoten Sportpark ‘t Meijerink 0-4. Door deze overwinning loopt DZC'68 drie punten in op Nunspeet (dat niet speelde) en kan het de nacompetitiedans nog steeds ontspringen.
Lees meer...

Voorbeschouwing FC Zutphen – DZC’68

Zaterdag 5 mei staat voor DZC’68 de streekderby tegen FC Zutphen op het programma. Met nog 3 wedstrijden te gaan in de 1e klasse D begint de spanning toe te nemen. Voor zowel DZC’68 als FC Zutphen is de wedstrijd van aanstaande zaterdag er een met grote belangen.
Lees meer...

DZC’68 incasseert opnieuw nederlaag

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (28/4) opnieuw een nederlaag geleden. Het verloor met 2-5 van subtopper SDV Barneveld. In de race om de nacompetitie te ontlopen pakten naaste concurrenten Nunspeet één punt en Hierden drie. Er breken dus spannende tijden aan voor DZC.
Lees meer...

Voorbeschouwing Flevo Boys 1 – DZC’68 1

Na de onterechte en pijnlijke nederlaag tegen DOS’37 staat er voor aankomende zaterdag de verre uitwedstrijd tegen Flevo Boys op het programma. Flevo Boys was lange tijd koploper in de 1e klasse D, maar door het onverwachte en eerste verlies van het seizoen tegen Hierden is het gezakt naar de 2de plaats.
Lees meer...

Zure nederlaag DZC’68

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (14/4) jammerlijk verloren van DOS’37 uit Vriezenveen, het werd 1-2. Verheijen c.s. waren behalve in de eerste twintig minuten de bovenliggende partij, voetbalden prima, werkten keihard, maar wisten de drie punten niet in Doetinchem te houden.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC’68 – DOS’37

Zaterdagmiddag 14 april treedt DZC’68 aan tegen DOS’37. Na het gelijkspel van vorige week tegen KHC in Kampen staat er opnieuw een concurrent op de vijandige helft. 
Lees meer...

Voorbeschouwing KHC 1 – DZC’68 1

Zaterdag 7 april treedt DZC’68 1 aan tegen KHC 1 uit Kampen. Voor zowel KHC als DZC’68 is het een wedstrijd met grote belangen, aangezien beide ploegen binnen een punt van elkaar staan. 
Lees meer...

DZC ‘68 hard onderuit in Wierden.

DZC ’68 heeft zaterdag in Wierden met 5 – 1 verloren van SVZW. Bij rust was het al 2 – 0 voor de Zwaluwen. Meron Zehaye was de maker van de enige DZC'68 treffer.
Lees meer...

DZC’68 onmachtig in de zestien

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (24/3) Super Samstag geen extra luister kunnen bijzetten. Het verloor met 0-2 van WHC uit Wezep. DZC'86 voetbalde prima, liet schitterende individuele acties zien, maar het stokte bij de zestien meter lijn. WHC daarentegen benutte koel de kansen en won.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC’68 – WHC

Nadat DZC’68 vorige week aan moest treden tegen de winnaar van de eerste periode, DETO, staat aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen de winnaar van de tweede periode op het programma, WHC. Waar de afgelopen wedstrijd van met 3-0 verloren ging, zal DZC’68 alles in het werk stellen om zaterdag de punten in Doetinchem te houden.
Lees meer...

Geflatteerde nederlaag DZC’68

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (17/3) tegen DETO uit Vriezenveen een geflatteerde nederlaag geleden (3-0). Na een gelijk opgaande eerste helft met grote kansen over en weer (0-0), trok DETO al counterend de wedstrijd in de tweede helft over de streep.

Lees meer...

Voorbeschouwing DETO 1 –DZC’68 1

Aanstaande zaterdag staat voor DZC’68 de lastige uitwedstrijd tegen DETO uit Vriezenveen op het programma. DETO staat op een gedeeld 3e plek in de 1e klasse D en strijd dus nog volop mee om de bovenste plaatsen.
Lees meer...

DZC ’68 1 doet goede zaken tegen concurrent Hierden

DZC ’68 1 heeft zaterdag 10 maart 2018 een thuisoverwinning behaald op de voetbalvereniging Hierden. Met goed spel werd de tegenstander naar een 5 – 2 nederlaag gespeeld.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC’68 1 – Hierden 1

Aanstaande zaterdag staat voor DZC’68 de belangrijke thuiswedstrijd tegen Hierden op het programma. Nadat DZC’68 de vorige wedstrijd van 2 weken terug met 4-2 verloor bij Dronten is het voor onze mannen taak de punten zaterdag op Zuid te houden.
Lees meer...

Slechte beurt DZC’68

DZC’68 verloor afgelopen zaterdag (24/2) met 4-2 van ASV Dronten. Na een gelijk opgaande eerste helft (1-1) gaf DZC de wedstrijd in de tweede helft in 10 minuten uit handen (4-1). Thomas Kleinlugtebeld maakte in de slotfase nog 4-2, het was z’n honderdste goal voor DZC'68
Lees meer...

Voorbeschouwing: DZC'68 1 op weg naar ASV Dronten 1.

Zoals vaker dit seizoen staat voor DZC'68 aanstaande zaterdag een lange busreis op de planning. Ditmaal gaat de reis naar Dronten waar de wedstrijd tegen de plaatselijke ASV op het programma staat. Deze wedstrijd had afgelopen december plaats moeten vinden maar werd destijds afgelast vanwege een besneeuwd veld.
Lees meer...

DZC ’68 1 wint overtuigend in Kampen

DZC ’68 1 heeft zaterdag 17 februari 2018 een belangrijke drie punter binnengehaald in Kampen tegen het plaatselijke Go Ahead. Het werd uiteindelijk 1 – 4 voor de geel blauwen door doelpunten van Fatih Ilkhan, Meron Zehaye, Rutger Ebbers en Thomas Kleinlugtebeld.  
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC’68 1 – Nunspeet 1

Aanstaande zaterdag speelt DZC’68 zijn eerste competitiewedstrijd op Sportpark Zuid van 2018 tegen Nunspeet. De eerste competitiewedstrijd van 2018 werd afgelopen zaterdag al gespeeld in Vriezenveen. In deze wedstrijd, met veel strijd, wist DZC’68 de overwinning naar zich toe te trekken.
Lees meer...

DZC ’68 laat twee gezichten zien tegen FC Zutphen

DZC ’68 1 heeft zaterdag in de laatste competitieronde van 2017 gelijkgespeeld tegen FC Zutphen (2-2). Alle goede voornemens ten spijt speelde DZC ’68 een belabberde eerste helft tegen de Zutphenaren. Deze helft werd afgesloten met een 0 – 1 achterstand. Het spelbeeld in de tweede helft was een totaal andere en de wedstrijd eindigde hierdoor in 2 – 2.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - FC Zutphen 1

Aanstaande zaterdag treedt DZC’68 1 in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop aan tegen FC Zutphen. Het zal voor DZC’68 1 de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop zijn.
Lees meer...

DZC’68 krijgt het deksel op de neus

Op een ijskoud sportpark Zuid speelden de mannen van Steven Verheijen een uitstekende wedstrijd tegen nummer twee Flevo Boys. DZC’68 speelde goed en dwong de grootste kansen af maar vergat zich wederom te belonen. 
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - Flevo Boys 1

Zaterdag 2 december treedt DZC’68 1 aan tegen v.v. Flevo Boys uit Emmeloord. Flevo Boys is een tegenstander van formaat. De club uit Flevoland met zo’n 1200 leden speelt de laatste 20 jaar steevast in de Hoofdklasse, op een jaar Topklasse (seizoen 10/11) en een jaar 1e klasse (04/05) na. 
Lees meer...

DZC 68 1 speelt zaterdag in Vroomshoop

DZC ’68 1 gaat zaterdag 25 november 2017 in de negende competitieronde een uitwedstrijd spelen tegen de Boys in Vroomshoop. Deze voetbalvereniging heeft na acht speelronden 1 punt minder dan de Doetinchemmers. DZC kan een tegenstander verwachten, die er alles aan zal doen om de drie punten in Vroomshoop te houden.
Lees meer...

DZC ’68 laat SVZW ontsnappen

DZC ’68 1 heeft zaterdag een zure nederlaag geleden tegen SVZW uit Wierden. Het werd uiteindelijk 1 – 2 in het voordeel van de Wierdenaren op een regenachtig en grijs Sportpark Zuid.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - SVZW 1

Met SVZW treft DZC'68 zaterdagmiddag een tegenstander van formaat in de 1e klasse D. De club uit Wierden, met zo’n 1000 leden, speelde de afgelopen jaren voornamelijk in de hoofdklasse en wil dit jaar zodoende ook meedoen om de bovenste plekken in de competitie. 
Lees meer...

DZC ’68 1 boekt weer geen resultaat

DZC ’68 1 heeft zaterdag opnieuw een teleurstellende nederlaag geleden. Het werd in Hierden tegen de plaatselijke voetbalvereniging 3 – 1. Dat betekent dat DZC ‘68 zichzelf op een “onveilige” twaalfde plek terugvindt op de ranglijst van de 1ste klasse D.
Lees meer...

DZC'68 1 naar vv Hierden

DZC ’68 1 gaat zaterdag 04 november 2017 in de zevende competitieronde een uitwedstrijd spelen tegen de plaatselijke voetbalclub in Hierden. De voetbalvereniging Hierden is net als DZC'68 een nieuweling in de 1ste klasse D. De club is afgelopen seizoen kampioen geworden in de 2e klasse G en is dit seizoen voortvarend van start gegaan in de 1ste klasse.
Lees meer...

DZC’68 afgetroefd door DETO

DZC’68 verloor afgelopen zaterdag (28/10) met 0-2 van DETO uit Vriezenveen. DZC had een vliegende start, vergat echter te scoren en werd daarna afgetroefd op handelingssnelheid en het benutten van kansen.
Lees meer...

Zaterdag 28 oktober treedt DZC’68 1 aan tegen DETO 1

Tegenstander van aanstaande zaterdag DETO is al jaren een vaste club in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal. Een paar seizoenen geleden speelde DETO een aantal jaar in de Hoofdklasse en zelfs 1 jaar in de Topklasse. Vorig seizoen heeft DETO zich echter via de nacompetitie moeten handhaven in de 1e klasse D.
Lees meer...

Weer een uitwedstrijd voor DZC 68 1

DZC ’68 1 gaat zaterdag 21 oktober 2017 in de vijfde competitieronde een uitwedstrijd spelen tegen WHC uit Wezep. Een tegenstander, die al jaren bivakkeert in de Hoofd- dan wel 1ste klasse. Een ploeg, die weet waar Abraham de mosterd haalt. 
Lees meer...

Rutger Ebbers loodst DZC’68 1 langs SDV Barneveld

DZC ’68 1 heeft zaterdag een prachtige overwinning behaald in Barneveld tegen SDVB. Na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 1 – 3 voor de Doetinchemmers. De hoofdmacht van DZC ’68 had de zaken prima orde. Het strijdplan werkte en leidde tot drie dik verdiende punten.
Lees meer...

DZC’68 geeft extra glans aan opening nieuw kunstgrasveld

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (7/10) de opening van het nieuwe kunstgrasveld extra glans gegeven door met 3-2 te winnen van Go Ahead Kampen. DZC pakte hiermee na een zwaarbevochten zege haar eerste dik verdiende punten in de 1e klasse D.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - Go Ahead Kampen 1

Aanstaande zaterdag 7 oktober treedt DZC aan tegen wederom een club uit Kampen voor de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Vorige week was KHC al te gast op Sportpark Zuid, zaterdag zijn het de rood-gelen van Go Ahead Kampen. Balsponsor zal zijn:  EMS Telemarketing
Lees meer...

DZC ’68 1: Wel verdiend, maar niet gekregen.

De hoofdmacht van DZC ’68 heeft zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nog prille seizoen gespeeld tegen KHC uit Kampen. De Doetinchemmers deden zichzelf te kort. De Kampenaren gingen met enig fortuin met de drie punten naar thuis: 0 - 1.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - KHC 1

Aankomende zaterdag treedt DZC’68 1 aan tegen KHC uit Kampen voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het is tevens de eerste wedstrijd van onze hoofdmacht op het nieuwe complex met nieuwe kunstgras hoofdveld en prachtige tribune. 
Lees meer...

DZC’68 verliest ouverture in en tegen Nunspeet

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (23/9) haar eerste wedstrijd in de 1e klasse D met 2-0 verloren in en tegen Nunspeet. Ondanks een nerveuze start was DZC voor het merendeel de bovenliggende partij. Nunspeet was echter effectiever in het benutten van de kansen.
Lees meer...

DZC'68 1 opent de competitie in Nunspeet

DZC ’68 1 gaat zaterdag 23 september 2017 de competitie openen in Nunspeet tegen de plaatselijke voetbalvereniging. De Doetinchemmers doen dat weer in de eerste klasse D van District Oost. 
Lees meer...

DZC’68 klaar voor ouverture in 1e klasse D

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (16/9) haar oefencampagne afgesloten met een bekerwedstrijd tegen Longa’30 uit Lichtenvoorde. De Doetinchemmers wonnen het duel met 0-4. Aanstaande zaterdag (23/9) wordt de eerste competitiewedstrijd gespeeld in en tegen Nunspeet.
Lees meer...

DZC’68 oefent tegen AVW’66 (2-1)

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (19/8) haar eerste oefenwedstrijd gespeeld in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Thuis werd met 2-1 gewonnen van AVW’66 uit Westervoort. Het was voor DZC verkennen en oefenen voor een seizoen in de 1e klasse D.
Lees meer...

DZC'68 1 begonnen aan frisse start

Onze hoofdmacht is zaterdag 12 augustus met een frisse start begonnen aan het nieuwe seizoen. Onder het toeziend oog van trainer Steven Verheijen zijn ze gestart met de training.
Lees meer...

DZC’68 sluit topseizoen af met winst

Zaterdag 13 mei waren we te gast op sportpark Gerner in Dalfsen waar DZC’68 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen speelde tegen ASC’62 (Algemene Sportclub op Christelijke grondslag). Met een goede 1-3 overwinning is dit mooie seizoen in de zaterdag 2e klasse H goed afgesloten.
Lees meer...

Voorbeschouwing ASC ’62 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 13 mei 2017 speelt DZC ’68 de laatste competitiewedstrijd in Dalfsen tegen ASC ’62. Voor DZC ’68 staat er buiten prestige niet zo veel meer op het spel. Natuurlijk willen de mannen van Steven Verheijen het seizoen een mooi slotakkoord geven en natuurlijk wil de groep ook de derde periode als eerste finishen 
Lees meer...

DZC’68 sluit seizoen thuis af met gelijkspel

DZC’68 heeft afgelopen zaterdag (6/5) het seizoen thuis afgesloten met een gelijkspel. In een teleurstellende wedstrijd speelden de mannen van Stéven Verheijen 1-1 tegen WVF uit Zwolle. Meron Zehaye was de doelpuntenmaker voor DZC.
Lees meer...

Laatste thuiswedstrijd DZC 1 seizoen 2016-2017

Nu Enter Vooruit definitief op afstand is gezet en promotie naar de eerste klasse een feit is, is de spanning voor de spelers en staf er grotendeels af. Desalniettemin willen de mannen van Steven Verheijen het seizoen kampioenswaardig eindigen met zoveel mogelijk punten en dus de resterende wedstrijden winnen.


Lees meer...

DZSV vs DZC’68 onbeslist

Een week na de kampioenswedstrijd van DZC’68 eindigde het voetbalgevecht tussen DZSV en DZC’68 in Dinxperlo afgelopen zaterdag (29/4) onbeslist, 3-3. Het werd een wedstrijd met meerdere sentimenten en goed gevoetbald werd er niet. De doelpuntenmakers voor DZC waren Thomas Kleinlugtebeld (2x) en Max Riekel.
Lees meer...

Interview met Robin Faber over kampioenswedstrijd

Daan Berendsen heeft afgelopen dinsdagavond een sport interview gehouden met Robin Faber als vooruitblik op de kampioenswedstrijd van het 1e van zaterdag 22 april
Lees meer...

DZC ’68 1 KAMPIOEN EN ONTGROEIT DE 2E KLASSE

DZC ’68 is zaterdag 22 april met grote overmacht kampioen geworden in de 2e klasse H van District Oost. Op eigen veld werd runner up Enter Vooruit verslagen met  5 – 0 door doelpunten van Thomas Kleinlugtebeld, Robin Faber en Rutger Ebbers.
Lees meer...

DZC'68 speelt om titel tegen Enter Vooruit

Lees meer...

Be Quick'28 pakt slordig DZC'68 punten af

DZC'68 heeft in de uitwedstrijd tegen Be Quick '28 een punt behaald op de weg naar het kampioenschap. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag. In een rommelige wedstrijd wisten beide ploegen twee keer te scoren.
Lees meer...

DZC ’68 1 a.s. zaterdag kampioen ?

Op zaterdag 15 april 2017 reist DZC ’68 naar Zwolle. Er wordt dan gespeeld tegen de nummer 10 van het klassement van de tweede klasse H : Be Quick ‘28.
Lees meer...

DZC’68 vervolgt zegetocht op weg naar kampioenschap + Foto's

De zegetocht van DZC’68 in de tweede klasse H heeft zaterdagmiddag (8/4) een mooi vervolg gekregen. DOS Kampen werd zakelijk opzij gezet met een 4-1 overwinning. DZC gaf zo vorm aan haar eigen opkomsttune: Dominator van Human Resource.
Lees meer...

Terry Kempers vertelt over de wedstrijd DZC’68 VR1 – Heino VR1

Mijn verwachting vooraf was dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. De vorige wedstrijd tegen Heino ging moeizaam en omdat ze samen met ons bovenaan staan wisten we dat ze alles op alles zouden zetten om ons te verslaan. 
Lees meer...

DZC 68 1 op herhaling en boekt weer drie punten

DZC ’68 heeft zaterdag 01 april 2017 de volle buit opgehaald in Oldenzaal. Tegen Quik ’20 stond na afloop van de wedstrijd 1 - 6 op het scorebord. Met nog zes wedstrijden te spelen is het gat met de nummer twee en drie enorm.
Lees meer...

Voorbeschouwing Quick ‘20 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 01 april 2017 reist DZC ’68 naar Oldenzaal. DZC ’68 speelt dan tegen de nummer laatst van het klassement van de tweede klasse H : Quick ‘20.
Lees meer...

DZC'68 vindt na rust de juiste versnelling en versterkt koppositie

Zonder groots te spelen heeft DZC´68 zaterdag 25 maart een eenvoudige zege geboekt op de nummer voorlaatst ZAC. Op het eigen Sportpark Zuid creëerde de koploper voldoende kansen maar miste het de scherpte in de eindfase. Scoreverloop was hetzelfde als vorig jaar. Na een brilstand bij rust zegevierden de Doetinchemmers uiteindelijk met 3-0.
Lees meer...

Voorbeschouwing DZC'68 1 - ZAC 1

Na drie uitwedstrijden op rij speelt DZC’68 weer eens een thuiswedstrijd op het vertrouwde Sportpark Zuid. Aanstaande zaterdag, Super Samstag (!), treedt het 1e aan tegen de Zwolsche Atlethische Club, beter bekend als ZAC.
Lees meer...

DZC’68 kan Hellendoornse muur niet slechten

DZC'68 heeft zaterdagmiddag (18/3) punten gemorst in en tegen Hellendoorn. Het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hellendoorn had een muur gebouwd rondom haar eigen goal en alleen Max Riekel wist die één keer te doorbreken.
Lees meer...

Voorbeschouwing Hellendoorn 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 18 maart 2017 reist DZC ’68 naar Hellendoorn. DZC ’68 speelt dan voor de derde keer op rij een uitwedstrijd. Dit keer tegen VV Hellendoorn.
Lees meer...

DZC 68 1 dendert door!

DZC ’68 heeft op zaterdag 11 maart 2016 opnieuw de winst gepakt. Dit keer werd het 0-4 in IJsselmuiden tegen IJVV. Zo behoudt DZC een voorsprong van negen punten op de nummer twee : Enter Vooruit.
Lees meer...

DZC’68 naar kwartfinales Achterhoek Cup

DZC’68 heeft dinsdagavond (7/3) de kwartfinales van de Achterhoek Cup bereikt. Keijenborgse Boys werd eenvoudig opzij gezet (1-7). Grote man was Max Riekel die zowel als centrale verdediger als aanvaller twee keer scoorde.
Lees meer...

DZC 68 1 met wilskracht en energie naar winst

DZC ’68 heeft zaterdag 04 maart 2017 de eerste uitwedstrijd in een reeks van drie gewonnen in Ommen tegen OZC. Via een ruststand van 0 – 0 is het uiteindelijk 0 – 2 geworden door doelpunten van Corné de Waard en Meron Zehaye.


Lees meer...

Voorbeschouwing OZC 1 – DZC ’68 1

Op zaterdag 04 maart 2017 staat wederom de uitwedstrijd tegen OZC op het programma voor DZC ’68. Eerder dit jaar werd deze wedstrijd (28 januari) afgelast wegens een besneeuwd natuurgrasveld in Ommen.
Lees meer...

DZC ’68 behaalt degelijke overwinning tegen Sparta Enschede

+ Foto's

DZC ’68 heeft zaterdag 18 februari 2017 een grote stap gezet in de strijd om het kampioenschap van de 2de klasse H. De Doetinchemmers wonnen met 3 – 0 van naaste belager Sparta Enschede. DZC heeft met deze overwinning de Enschedese ploeg op elf punten gezet met ook nog een wedstrijd tegoed. Nu staat Enter Vooruit op de tweede plaats op negen punten.
Lees meer...

Zaterdag 11 februari Be Quick'28 1 – DZC’68 1

Aanstaande zaterdag staat in Zwolle Noord de competitiewedstrijd Be Quick’28 1 tegen DZC’68 1 op het programma. Aanvang 14.30 uur.


Lees meer...

DZC’68 heeft goed overwinterd

DZC'68 heeft zaterdagmiddag (4/2) haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar gewonnen. Den Ham werd in een lastige pot met 3-1 verslagen. DZC begon goed, stond na ongeveer een kwartier spelen op 2-0, maar na verloop van tijd verzandde de wedstrijd in ‘hotseknotsbegoniavoetbal’.
Lees meer...

DZC’68 bereikt volgende ronde Achterhoek Cup

DZC'68 heeft dinsdagavond (31/1) de volgende ronde van de Achterhoek Cup bereikt. Het versloeg MvR uit ’s-Heerenberg met 5-2. Het was een overwinning waar niets op viel af te dwingen. Thomas Kleinlugtebeld was de grote man met drie doelpunten in de tweede helft.
Lees meer...

DZC ’68 laat de winst glippen

DZC ’68 heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop met 1 – 1 gelijkgespeeld tegen ASC ’62 uit Dalfsen. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf van de wedstrijd. DZC ’68 heeft hierdoor een voorsprong van negen punten op de naaste belagers Sparta Enschede en Enter Vooruit.
Lees meer...

Nog één keer vlammen voor de winterstop!

Aankomende zaterdag speelt ons vlagenschip haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Tegenstander is ASC'62 uit Dalfsen. Kan DZC'68 nog één keer vlammen en ook deze drie punten bijschrijven? Kom naar Sportpark Zuid en steun onze mannen!
Lees meer...

DZC'68 ongenaakbaar

DZC'68 heeft afgelopen zaterdag (3/12) de afstand tot haar naaste belagers vergroot. Zelf won het in Zwolle na een matige wedstrijd met 0-1 van WVF en de concurrentie verloor. Rutger Ebbers was de matchwinnaar met een doelpunt gemaakt in de 5e minuut.
Lees meer...

DZC ’68 1 speelt een uitwedstrijd tegen WVF

DZC ’68 1 speelt a.s. zaterdag de laatste uitwedstrijd van 2016 in Zwolle tegen WVF. De club is gesitueerd in Westenholte op sportpark De Weide Steen. U zult zich misschien afvragen waarom deze club de naam WVF draagt. Deze naam is in 1941 ontstaan door de samenvoeging van de voorletters van de drie buurtschappen waar in die tijd de leden vandaan kwamen : Westenholte, Voorst en Frankhuis.
Lees meer...

DZC ’68 wint dankzij doelpunt Nijholt

DZC ’68 heeft ook de elfde competitiewedstrijd tot een goed einde gebracht. De winst op het Dinxperlose DZSV was qua uitslag moeizaam, maar zeker verdiend te noemen. De derby werd in de eerste helft al beslist en DZC behoudt hiermee een voorsprong van acht punten op Enter Vooruit en Sparta Enschede.
Lees meer...

DZC'68 wil revanche tegen DZSV!

Aankomende zaterdag staat de Achterhoekse derby op het programma in de 2e klasse H. Het DZSV van de van ons niet onbekende trainer Bas van Londen komt namelijk op bezoek! Een wedstrijd waar meer op het spel staat dan de stand op de ranglijst...
Lees meer...

DZC 68 1 houdt de focus vast en wint ook van IJVV

DZC ’68 heeft op zaterdag 05 november 2016 weer goede zaken gedaan in oostelijke competitie 2e klasse H. Naast een overwinning op IJVV zagen de Doetinchemmers de naaste belager Enter Vooruit punten morsen in Dalfsen.
Lees meer...

Ruime overwinning bezorgt DZC’68 de eerste periodetitel!

Na een week met verplichtingen in zowel de beker, een leerzaam 2-5 verlies tegen Silvolde, als de achterhoek cup, een overtuigende 0-10 overwinning op Stokkum, werd afgelopen zaterdag (29/10) de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Quick’20 uit Oldenzaal.
Lees meer...

DZC ’68 1 speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen Quick ‘20

Na uitstapjes in de KNVB Beker (donderdag 20 oktober tegen Silvolde) en in de Achterhoek Cup (afgelopen dinsdag 25 oktober tegen Stokkum) speelt DZC ’68 1 a.s. zaterdag de laatste ronde in de 1ste periode van de competitie. De tegenstander a.s. zaterdag is het Oldenzaalse Quick ’20.
Balsponsor: Inventum Huishoudelijke Apparaten
Lees meer...

DZC’68 weer in de flow

DZC'68 zit weer in de flow. Afgelopen zaterdag (15/10) werd met maar liefst 1-6 gewonnen van DOS Kampen. Thomas Kleinlugtebeld was de grote man met drie doelpunten. Voor de koppositie in de tweede klasse H bleef Enter Vooruit goed volgen. Het won thuis met 1-0 van Sparta Enschede.
Lees meer...

Ondanks eerste puntverlies nog steeds koploper!

Zaterdag 8 oktober, SuperSamstag bij DZC! Dat betekent een dag vol mooie wedstrijden en een gezellig Oktoberfest als afsluiting. De biertjes (en frisjes) smaken net wat lekkerder, in de bierstube wanneer er ook punten kunnen worden bijgeschreven.
Lees meer...

Flitsende start bezorgt DZC'68 zege in Enschede

DZC'68 versloeg afgelopen zaterdag (24/9) na een flitsende start Sparta Enschede met 1-5. Het was de vierde opeenvolgende overwinning van de manschappen van Stéven Verheijen. DZC is daardoor in de tweede klasse H nu de trotse koploper.
Lees meer...

DZC'68 vervolgt zegereeks

DZC'68 won afgelopen zaterdag (11/9) ook haar tweede competitiewedstrijd. Nu werd Den Ham aan de zegekar gebonden (1-2). De doelpuntenmakers waren Lukas de Graaf en Sergio Keurntjes. Zo blijft het vernieuwde elftal van coach Stéven Verheijen prima presteren.
Lees meer...

DZC'68 maakt zich op voor finale Achterhoekcup

Aanstaande zaterdag staat er voor het eerste elftal toch nog een finale op het programma en wel voor de Achterhoekcup. Om 18:00 uur zullen de geel-blauwen, op het terrein van buurman VIOD, aantreden tegen DZSV uit Dinxperlo. 
Lees meer...

DZC'68 1 sluit competitie af met zege op kampioen

DZC’68 speelde maandag 16 mei 2016 de laatste competitiewedstrijd op Sportpark Zuid tegen kampioen De Esch uit Oldenzaal. Het was een wedstrijd, die alleen voor de prestige van belang was.
Lees meer...

DZC’68 1 haalt dit seizoen doelstelling niet

DZC ’68 is er niet in geslaagd de competitie tot de laatste speeldag spannend te houden. Op zaterdag 07 mei 2016 werd er tegen de nummer drie van de ranglijst, Hulzense Boys met 2-2 gelijkgespeeld. Door dit resultaat en de andere uitslagen is het bijna onmogelijk de doelstelling van dit seizoen, promoveren naar de 1e klasse,  te halen.
Lees meer...

DZC’68 1 heeft alles weer in eigen hand

Aanstaande zaterdag vervolgt de hoofdmacht van DZC’68 zijn weg die moet leiden tot de titel in de 2e klasse. Voorafgaand aan de vorige speelronde leek een kampioenschap ver weg voor DZC’68, maar door zelf te winnen en de nederlaag van De Esch heeft DZC’68 nu weer volop kans op de titel.
Lees meer...

DZC’68 wint van ZAC en behoudt titelkansen + Fotoalbum

Lees meer...

DZC’68 1 moet hopen en zelf winnen

Aanstaande zaterdag (30 april) speelt DZC’68 de thuiswedstrijd tegen ZAC. Door de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen SVI is de achterstand op koploper De Esch zes punten met nog twee duels te gaan.
Lees meer...

DZC'68 1 stoot door naar de finale in de Achterhoek Cup

DZC’68 heeft op dinsdag 26 april 2016 de finale van de achterhoek cup bereikt door SC Varsseveld met 3-2 te verslaan.  Dit gebeurde in een enerverende wedstrijd waarin het kwartje uiteindelijk de goede kant voor DZC op viel.
Lees meer...

Kans op kampioenschap slinkt na nederlaag tegen SVI

DZC’68 heeft zich afgelopen zaterdag geen goede dienst bewezen door in Ittersum met 2-1 te verliezen van het laag geklasseerde SVI. De kans op het kampioenschap lijkt hiermee te zijn verkeken!
Lees meer...

DZC'68 kegelt hoofdklasser AZSV uit de Achterhoek Cup

DZC’68 heeft op dinsdag 05 april 2016 de halve finale van de Achterhoek Cup bereikt door het Aaltense AZSV na een 2-2 gelijkspel na 90 minuten met  de noodzakelijk geworden shoot outs te verslaan. In deze halve finale wacht op 26 april Varsseveld op het hoofdveld van het organiserende VIOD.
Lees meer...

Teleurstellend gelijkspel DZC’68

DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (2/4) met 1-1 gelijk tegen AVW’66 uit Westervoort. De verwachtingen waren hooggespannen: laag geklasseerde tegenstander, goede voorbereiding, mooi weer, maar helaas. DZC speelde een slordige eerste helft, kwam achter en wist in een betere tweede helft de achterstand niet meer om te buigen in een overwinning.
Lees meer...

DZC’68 is superieur in Hellendoorn

DZC’68 won afgelopen zaterdag (26/3) met 1-7 van Hellendoorn. Het fundament voor deze overwinning was al gelegd op zaterdag 13 februari. Toen stond na 28 minuten spelen al 0-2 op het scorebord, maar daarna werd de wedstrijd gestaakt. DZC speelde het restant van deze wedstrijd bij tijd en wijle superieur en staat nu derde in de 2e klasse H.
Lees meer...

Den Ham bezorgt DZC’68 fikse kater

Den Ham won afgelopen zaterdag (12/3) met 0-1 van DZC’68. Het was een onverdiende overwinning, want DZC was op bijna alle fronten beter dan Den Ham. Helaas kon dit overwicht niet in doelpunten worden uitgedrukt. Den Ham scoorde wel en bezorgde DZC dus een fikse kater.
Lees meer...

DZC 68 1 doet wat het moet doen

DZC ’68 heeft op zaterdag 05 maart 2016 een regelmatige 0 – 4 overwinning behaald bij de hekkensluiter FC RDC in Deventer. Veel concurrenten in de strijd om de prijzen morsten punten, zodat de Doetinchemmers nu zijn opgeschoven naar de derde stek op de ranglijst met nog een wedstrijd te goed tegen v.v. Hellendoorn.
Lees meer...

DZC’68 1 naar hekkensluiter FC RDC

Aanstaande zaterdag (03 maart) speelt DZC’68 een uitwedstrijd in de competitie. In Deventer treedt onze hoofdmacht aan tegen hekkensluiter FC RDC 1.
Lees meer...

Eerste wedstrijd voor de F10G een feit!

Na een lange winterstop en twee afgelaste wedstrijden stond vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen voor de F10G tegen De Hoven F2 in Zutphen op het programma. De winterse veldcondities waren best zwaar en het windje fris en guur, maar dat mocht de pret van de eerste wedstrijd niet drukken. Het team onder leiding van de leiders Edwin en Bas begonnen met een stevige warming-up waarna DZC de aftrap mocht nemen voor de eerste helft.
Lees meer...

DZC’68 wint afgetekend van Oranje Nassau, incl. Fotoalbum

DZC’68 won afgelopen zaterdag (20/2) met grote cijfers van Oranje Nassau, het werd 6-1 op Sportpark Zuid. Een eindstand die al voor de rust was bereikt. De tweede helft stond voornamelijk in het teken van een blessure van de scheidsrechter. Een probleem dat door alle betrokken partijen soepel werd opgelost.
Lees meer...

DZC’68 na 28 minuten klaar in Hellendoorn

Na 28 minuten blies de heer Letschert afgelopen zaterdag voor het laatst op zijn fluit! De arbiter uit Lelystad moest vanwege een blessure een einde maken aan de wedstrijd VV Hellendoorn - DZC’68. De geel-blauwen stonden op dat moment met 0-2 voor.
Lees meer...

DZC 68 1 kan het nog !

DZC ’68 heeft op zaterdag 30 januari 2016 het zoet van een overwinning weer mogen proeven en het smaakte voortreffelijk! Na de zeperd vorige week tegen ASC ’62 werd tegen DOS Kampen met 4 – 2 gewonnen.
Lees meer...

Valse start DZC’68

DZC’68 is het nieuwe jaar niet goed gestart. Het verloor in Dalfsen van ASC’62 met 4-2. DZC kwam in de eerste helft al op een 3-0 achterstand en wist dat niet meer goed te maken. Dat de concurrentie voor een toppositie ook punten verloor, was een schrale troost.
Lees meer...

DZC'68 1 hervat competitie in Dalfsen

Voor de hoofdmacht van DZC'68 zit de winterstop er weer op. Aanstaande zaterdag hervat het team van trainer Arthur Isselman de competitie. In Dalfsen treedt men aan tegen ASC'62.
Lees meer...

Steven Verheijen nieuwe trainer DZC'68 1

Steven Verheijen wordt de nieuwe trainer van het eerste elftal van DZC'68. Hij wordt de opvolger van Arthur Isselman die na dit seizoen vertrekt. Steven is nu nog trainer van FC Trias uit Winterswijk, dat speelt in de derde klasse.
Lees meer...

DZC'68 1 in mineur de winterstop in

DZC’68 is er niet in geslaagd de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop in winst om te zetten. Op sportpark Zuid werd een even verrassende als onnodige nederlaag geleden tegen het laag geklasseerde SVI uit Zwolle : 1-2.
Lees meer...

Arthur Isselman en DZC'68 na dit seizoen uit elkaar

Arthur Isselman gaat na dit seizoen DZC'68 verlaten. Volgens eigen zeggen is Arthur toe aan een nieuwe uitdaging. In het begin van het seizoen 2013-2014 werd Arthur trainer van het eerste van DZC en werd toen kampioen in de 3e klasse. In dit seizoen doet het eerste mee om de prijzen in de 2e klasse. Ondanks deze goede resultaten toch reden voor iets anders.
Lees meer...

DZC'68 1 kan het nog!

DZC ’68 heeft op zaterdag 05 december 2015 laten zien dat ze het scoren niet verleerd zijn. Het werd in eigen huis maar liefst 5-1 tegen Hulzense Boys uit Hulsen. Daarmee sloot DZC een mindere periode af met een mooie overwinning.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt Hulzense Boys 1

Aanstaande zaterdag (5 december) speelt DZC'68 een thuiswedstrijd in de competitie. Hulzense Boys is dan de tegenstander op Sportpark Zuid. Ondanks dat DZC'68 bezig is aan zeer matige serie staan de mannen van trainer Arthur Isselman nog altijd op een derde plaats. De balsponsor is: Inventum Huishoudelijke Apparaten
Lees meer...

DZC'68 verliest met 2-0 van De Esch

Afgelopen zaterdag (28/11) verloor DZC’68 haar tweede competitiewedstrijd op rij; het werd in Oldenzaal 2-0 voor De Esch. DZC begon sterk en creëerde een aantal mooie kansen, maar wist deze niet te benutten. Daarna kantelde de wedstrijd en verloor DZC het plezier, het zelfvertrouwen en opnieuw drie punten.
Lees meer...

DZC’68 verliest met 0-3 van IJVV

Afgelopen zaterdag (14/11) verloor DZC’68 na zes overwinningen en drie gelijke spelen haar eerste wedstrijd. IJVV uit IJsselmuiden won op Sportpark Zuid met 0-3. Met de rust stond er al een 0-2 op het scorebord en een machteloos DZC wist die achterstand niet meer om te buigen.
Lees meer...

DZC ’68 komt weer niet tot scoren in Westervoort

Het eerste elftal van DZC ‘68 is er niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen AVW ’66 in winst om te zetten. De wedstrijd eindigde zoals die begon : 0 – 0. Vorige week had DZC ’68 ook al moeite op het net te vinden. Het was derhalve het tweede doelpuntloze gelijkspel op rij. 
Lees meer...

Vuurwerk verwacht op Super Samstag

Aanstaande zaterdag (31 oktober) speelt DZC'68 1 een thuiswedstrijd tegen V.V. Dieren. En wat voor een thuiswedstrijd! Bij een zege kronen de mannen van trainer Arthur Isselman zich tot de winnaar van de eerste periode en is deelname aan de nacompetitie al in een vroeg stadium gerealiseerd.
Lees meer...

DZC’68 1 op karakter langs Den Ham

DZC’68 heeft afgelopen zaterdagmiddag (17/10) een zwaar bevochten overwinning behaald op Den Ham. Het werd 1-2, na een 1-0 achterstand. DZC begon sterk, maar verloor daarna het initiatief tegen een collectief sterk spelend Den Ham. Op basis van karakter en individuele kwaliteiten werd er echter toch nog gewonnen.

.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Den Ham

Aanstaande zaterdag (17 oktober) speelt DZC'68 1 een uitwedstrijd in de competitie. In Den Ham treden de mannen van trainer Arthur Isselman aan tegen de plaatselijke V.V. Den Ham

 
Lees meer...

DZC'68 1 ruim langs FC RDC 1

DZC’68 heeft op zaterdag 10 oktober 2015 ruim gewonnen van FC RDC uit Deventer. Uiteindelijk werd het krachtsverschil tussen de koploper en de nummer laatst uitgedrukt 5-0. Door dit resultaat gaat DZC’68 na zes gespeelde ronden fier aan de leiding in de 2de klasse H van District Oost.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt FC RDC 1

Aanstaande zaterdag (10 oktober) speelt DZC'68 1 een thuiswedstrijd in de competitie. FC RDC 1 uit Deventer is dan de tegenstander op Sportpark Zuid. DZC'68 pakte afgelopen zaterdag de draad weer op. In Almelo werd Oranje Nassau met 2-4 verslagen, waardoor de mannen van trainer Arthur Isselman nu alleen aan kop gaan in de 2e klasse H.
Lees meer...

DZC’68 weer op het juiste pad (update)

DZC’68 is weer op het juiste pad. Het won in Almelo van Oranje Nassau met 2-4. Zo is de vervelende nasmaak van de vorige wedstrijd weggespoeld en staat de ploeg van coach Arthur Isselman nu alleen bovenaan in de tweede klasse H. Dit omdat naaste belager De Esch uit Oldenzaal met 4-0 verloor van Dieren.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Almelo

'Het stoplicht springt op rood, het stoplicht spring op groen. In Almelo is altijd wat te doen.' Aanstaande zaterdag (3 oktober) speelt DZC'68 1 in competitieverband in Almelo tegen Oranje Nassau. Afgelopen zaterdag leek onze hoofdmacht op weg naar de vierde zege op een rij, maar in de slotfase ging het helaas mis, waardoor men niet verder kwam dan 2-2.
Lees meer...

Dramatisch gelijkspel DZC’68

DZC’68 heeft zichzelf ernstig benadeeld in de thuiswedstrijd tegen
Hellendoorn (2-2). Tot de 40e minuut werd Hellendoorn van de mat gespeeld(2-0), maar na twee domme rode kaarten, nam Hellendoorn toch nog een puntje mee naar Overijssel. Aangezien medekoploper De Esch uit Oldenzaal ook gelijkspeelde, staan beide ploegen met 10 uit 4 nog steeds bovenaan in de tweede klasse H.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt VV Hellendoorn.

Aanstaande zaterdag (12 september) speelt DZC'68 zijn tweede thuiswedstrijd in de competitie. V.V. Hellendoorn is zaterdag de tegenstander op Sportpark Zuid. De wedstrijdbal wordt aangeboden door mijneersteklompjes.nl
Lees meer...

DZC 68 1 wint ook in Kampen

DZC ’68 heeft op zaterdag 19 september 2015 ook gewonnen van DOS Kampen. Het werd op het kunstgras van sportpark De Maten 1 – 3 voor de geel blauwen uit Doetinchem. Hierdoor gaat DZC ’68 samen met De Esch uit Oldenzaal aan de leiding in de 2de klasse H van District Oost.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Kampen

DZC'68 1 is bijzonder goed aan de competitie begonnen. De eerste twee duels werden winnend afgesloten. Daarmee is onze hoofdmacht gedeeld koploper in de 2e klasse H.
Lees meer...

‘We willen gaan voor promotie, bovenin meedoen’

Arthur Isselman is begonnen aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van DZC’68. Na wisselvallige resultaten in de poulefase van het bekertoernooi is zijn ploeg de competitie voortvarend van start gegaan met een 0-2 overwinning op ZAC in Zwolle.
Lees meer...

DZC’68 wint na een moeizame wedstrijd

Het eerste elftal van DZC’68 speelde afgelopen zaterdag (12/9) de thuiswedstrijd tegen ASC’62 uit Dalfsen. DZC’68 kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar heeft dit uiteindelijk weten om te buigen naar een terechte overwinning. DZC’68 heeft na deze overwinning de volle 6 punten uit 2 wedstrijden.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt ASC'62.

Aanstaande zaterdag (12 september) speelt DZC'68 zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie. ASC'62 uit Dalfsen is zaterdag de tegenstander op Sportpark Zuid.
Lees meer...

DZC'68 1 begint competitie in Zwolle

Aanstaande zaterdag (5 september) speelt DZC'68 1 zijn eerste competitiewedstrijd. In Zwolle treedt men aan tegen ZAC 1.
Lees meer...

DZC’68 1 op trainingskamp (Dag 2 & 3)

Hierbij het tweede korte verslag van de verrichtingen van ons eerste elftal tijdens het trainingskamp in Asten.
Lees meer...

DZC’68 1 op trainingskamp (dag 1)

Een kort verslag van de verrichtingen van het eerste elftal tijdens het trainingskamp in Asten. Hierbij het verslag van dag 1.
Lees meer...

Eerste elftal op trainingskamp naar Asten

Aankomende vrijdag vertrekt ons eerste elfal richting Brabant(Asten) voor het jaarlijkse trainingskamp. Wij zullen aankomend weekend elke dag een kort verslag op onze website plaatsen zodat u de verrichtingen van ons vlaggenschip kunt volgen.
Lees meer...

Robin Faber versterkt eerste elftal DZC’68

Robin Faber heeft besloten om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij DZC’68. Robin woonde jarenlang in Den Haag. Onder andere gezinsuitbreiding hebben Robin en zijn vriendin Joanne doen besluiten terug te keren naar hun geboortegrond.
Lees meer...

Belend Shekho nieuwe aanwinst DZC’68

Belend Shekho werd zondag kampioen met VV Alverna en promoveerde daarmee naar de hoofdklasse. Toch heeft Belend er voor gekozen om volgend jaar bij DZC’68 te komen voetballen.
 Daarmee spelen er volgend seizoen maar liefst drie Shekho’s in de selectie van DZC’68.
Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt OZC 1

Aanstaande zaterdag ( 9 mei ) speelt DZC'68 1 zijn laatste wedstrijd in de competitie. OZC 1 uit Ommen is dan de tegenstander op Sportpark Zuid.
Lees meer...

DZC'68 1 speelt uitwedstrijd tegen Hulzense Boys 1

Aanstaande zaterdag (2 mei) speelt DZC'68 1 een uitwedstrijd. In Nijverdal treedt men aan tegen Hulzense Boys. Afgelopen zaterdag leed DZC'68 een kostbare nederlaag in de strijd om de laatste periodetitel.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Dieren

Lees meer...

DZC'68 1 ontvangt ASC'62 1

Aanstaande zaterdag (18 april) speelt DZC'68 1 een thuiswedstrijd in de competitie. ASC'62 uit Dalfsen is de tegenstander op Sportpark Zuid. Door de overwinning van afgelopen zaterdag in en tegen Kloosterhaar, doet DZC'68 nog volop mee in de strijd om de laatste periodetitel van dit seizoen.
Lees meer...

DZC’68 wervelt in 45 minuten langs Kloosterhaar

Het eerste elftal van DZC’68 had afgelopen zaterdag (11/4) een lekkere middag in Kloosterhaar. De wedstrijd was na 45 minuten eigenlijk al gespeeld, 1-5. Thomas Kleinlugtebeld scoorde drie doelpunten en is aardig op weg de topscorer van de Achterhoek te worden.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Kloosterhaar

Aanstaande zaterdag (11 april) speelt DZC'68 1 een uitwedstrijd in de competitie. In Kloosterhaar treedt men aan tegen Kloosterhaar 1.
Lees meer...

DZC'68 haalt in tegen Be Quick'28

Aanstaande zaterdag (4 april) speelt DZC'68 wederom een thuiswedstrijd in competitie. Het inhaalduel tegen koploper Be Quick'28 wordt dan gespeeld. Afgelopen zaterdag wist DZC'68 te winnen. DZSV uit Dinxperlo werd met 4-1 verslagen.

Lees meer...

Jordi Adriaanse keert terug bij DZC’68

Manager prestatiesport Gert Jan Spit, de technische staf van één en het bestuur van DZC’68 zijn verheugd mee te kunnen delen dat Jordi Adriaanse na twee jaar AZSV weer terugkeert bij DZC’68.
Lees meer...

DZC'68 1 naar Deventer

Aanstaande zaterdag (21 maart) speelt DZC'68 een uitwedstrijd voor de competitie. In Deventer treedt onze hoofdmacht aan tegen FC RDC. 
Lees meer...

DZC'68 1 op trainingskamp: dag 2 en 3

Lees meer...

DZC'68 1 op trainingskamp: dag 1

Kort verslag van de verrichtingen van het eerste elftal tijdens het trainingskamp in Buurse.
Lees meer...

DZC'68 1 op trainingskamp naar Buurse (Haaksbergen)

Aankomend weekend elke dag een kort verslag op onze website van de verrichtingen van ons vlaggenschip!
Lees meer...