DZC '68NieuwsColumn Rust

Column Rust

Rust, met Belend Shekho

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Jara Hoopman de beurt aan Belend Shekho van heren 1.
Lees meer...

"Rust" met Jara Hoopman

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. De seizoensopening is voor Jara Hoopman van vrouwen 1.
Lees meer...

Rust, met Mike Clephas

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Stéven Verheijen en Joey Rijkse de beurt aan Mike Clephas, trainer van vrouwen 1 en Kilder mannen 2.
Lees meer...

Rust, met Joey Rijkse

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. Na Stéven Verheijen de beurt aan Joey Rijkse, aanvoerder mannen 2.
Lees meer...

Rust, met Stéven Verheijen

Rust is het thema van een aantal gesprekken met trainers, leiders en voetballers bij DZC, waarin ‘de rust’ centraal staat. Wat is rust, wat is het bij ’t voetbal, wat is het in ‘t leven. De spits wordt afgebeten door Stéven Verheijen, trainer mannen 1.
Lees meer...