DZC '68DZC'68Algemeen › Clubbonus Autoschade Gelderland en Takkenkamp Isolatie

Clubbonus bij ASG Autoschade Gelderland en Takkenkamp Isolatie

Clubbonus bij ASG Autoschade Gelderland

DZC’68 heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met ASG Autoschade Gelderland. Naast het feit dat ASG official partner is geworden ondersteunt ASG DZC’68 ook nog eens met een clubbonus! Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer leden van DZC’68 hun autoschade laten herstellen bij ASG Autoschade Gelderland.

Hoeveel bedraagt deze clubbonus?
ASG Autoschade Gelderland zal na het herstellen van uw autoschade 5% van het totale schadebedrag storten in de clubkas van DZC’68.

De spelregels: 
In aanmerking komen leden, hun directe familieleden (ouders en/of broers en zussen) en sponsoren van DZC’68. 

De klant geeft zelf aan bij ASG Autoschade Gelderland dat hij lid, direct familielid of sponsor is van DZC’68 en dat de vereniging recht heeft op een sponsorbedrag (Controle dmv ledenadministratie en sponsorbestand).  

De klant geeft vervolgens, door een mail te sturen aan support68@dzc68.nl, bij DZC’68 aan dat hij/zij een schade heeft laten herstellen bij ASG Autoschade Gelderland. 

Zowel DZC’68 als ASG Autoschade Gelderland houden de stand van de clubbonus bij. De sponsorbedragen worden vervolgens per half jaar afgerekend. 

Indien DZC’68 meer dan € 150 ontvangt door een herstelde schade zal de betreffende persoon ook nog een attentie ontvangen van DZC’68.

DZC’68 heeft ook voor u geregeld dat u een gratis bon voor de wasstraat krijgt aangeboden!

Laat uw autoschade dus herstellen bij ASG Autoschade Gelderland en steun daarmee DZC’68! 
*De clubbonus geldt niet voor schades via leasemaatschappijen. 

U kunt uw verzekeringsschade bij de volgende vestigingen laten herstellen:

ASG Doetinchem                                            ASG Lichtenvoorde
Edisonstraat 33-35                                         Mercatorstraat 38
7006 RA Doetinchem                                     7131 PX Lichtenvoorde
Telefoon: 0314-341030                                  Telefoon: 0544-390010

ASG Spankeren                                              ASG Zutphen
Van Rensselaerweg 6                                    De Stoven 7
6956 AV Spankeren                                       7206 AZ Zutphen
T 0313 - 41 37 88                                           Telefoon: 0575-525031

Voor verdere informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met Support68 door een mail te sturen naar support68@dzc68.nl

Clubbonus bij Takkenkamo Isolatie

Last van tocht of een onbehaaglijk gevoel in uw huis? Zijn uw energiekosten te hoog? Laat dan uw woning isoleren! Bij Takkenkamp Isolatie bieden we spouwmuur-, vloer, bodem- en dakisolatie, waardoor er al gauw goede isolatie mogelijkheden zijn voor uw woning. Wist u bijvoorbeeld dat spouwmuur isolatie een terugverdientijd heeft van maar ca. 4 jaar? Of wist u dat vocht en schimmels verleden tijd kunnen zijn? Met bodemisolatie heeft u hier geen last meer van.
Wij snappen het dat u als DZC-er graag wilt winnen. Niet alleen met mooi voetbal in een belangrijke wedstrijd, maar ook winnen in uw energiekosten. Daarom gaan we samenwerken met DZC’68. Wanneer u nu via DZC’68 uw woning laat isoleren en dus gaat besparen op uw energiekosten, doneren wij 75 euro per woning voor in de clubkas. Dus even op een rijtje: u gaat besparen op uw energiekosten, u draagt bij aan een schoner milieu én de bouw van het nieuwe clubhuis wordt gesponsord. Dat noemen wij: 'een hattrick met Takkenkamp Isolatie!'

Onze vakkundige isolatieteams komen graag uw wooncomfort verhogen door het aanbrengen van isolatie, binnen één dag aangelegd. Nieuwsgierig geworden? Meld u via isolatie@dzc68.nl aan voor de isolatie van uw woning of kijk op www.takkenkamp-isolatie.nl voor meer informatie!