DZC '68NieuwsChampions League

Champions League

Woehaaaa..!! de Pro Data Champions League is op stoom!!!

Lieve mensen, het is alweer een tijdje geleden dat jullie de laatste ’inside information’ hebben ontvangen van de Champions League. En dat was niet voor niets…..
Lees meer...

Samen ben je niet alleen!

Wat een prachtig statement! En misschien wel een van de belangrijkste waarden op de voetbalvelden. In ieder geval gaat dit op voor onze Pro Data Champions League. Bij de Champions League zijn we namelijk zeker niet alleen! Want iedere week rennen daar bijna 50 kinderen rond! En niet te vergeten hun trouwe schare fans (papa’s, mama’s, opa’s oma’s enzovoort,enzovoort) die ook iedere week weer trouw hun Stars aanmoedigen.
Lees meer...

Groen is gras, groen is gras onder mijne voeten

Wat waren we trots!. Het was namelijk een hele bijzondere dag! Deze zaterdag voetbalden we namelijk niet op dat o zo schone nepgras (oh nee, dat mocht ik niet meer zeggen; ik bedoel KUNSTgras natuurlijk)…neee.nee……we voetbalden op …tatataratatarataaa……. ECHT GRAS!!! Eindelijk..! want je bent tenslotte geen echte voetballer als je nooit op echt gras hebt gespeeld.
Lees meer...

Debuut voor De Graafschap in de Champions League!

Wat in de eredivisie (nog) niet lukt, lukt wel degelijk bij onze Pro Data Champions League! De Graafschap maakte namelijk zijn debuut. Nog nooit eerder was de Graafschap vertegenwoordigd op de zaterdag maar het is gelukt om eindelijk door te dringen tot onze allerhoogste regionen! In onze Pro Data Champions League worden ze in één adem genoemd met topteams als Manchester United en Real Madrid. En dat is wel bijzonder! Na intensieve onderhandelingen
Lees meer...

Meedoen is belangrijker dan winnen…

(en over het allervieste eten en klassiekers!)
Dat is en blijft het motto voor voetbal bij DZC’68. En zeker bij de kinderen die nét beginnen met voetbal . De Pro Data Champions League spant zich in om ieder kind mee te laten doen op zijn of haar niveau, tempo en mogelijkheden. Want waar gaat het nu eigenlijk om? Om die uitslag aan het eind van ieder partijtje? Welnee, ik kan u verzekeren dat ze aan het eind van de week zich echt de uitslagen van de wedstrijden niet meer kunnen herinneren.
Lees meer...

Verslag Pro Data Championsleague

Over observaties, analyses, kaarten, de kleur rood en nog veeeeel meer!Het was opnieuw een bijzondere dag. Met een recordaantal spelers en 6 velden gingen we weer ‘aan de bak’ of eigenlijk moet ik zeggen ‘aan de bal’. Intussen hebben de spelers van het eerste van DZC’68 ook de weg gevonden naar de Champions League. 
Lees meer...

Verslag Pro Data ChampionsLeague 26-09-2015

ALLE BEGIN IS……Moeilijk! Moeilijk??? Moeilijk?? HELEMAAL niet moeilijk! Alle begin is gewoon hartstikke makkelijk….MAKKIE!!!! Tja,  tot die conclusie moet ik toch echt komen nu we weer volop gestart zijn met onze prachtige Pro Data Champions League. Zoveel nieuwe talenten in een keer heb ik in mijn Champions League carriere nog niet meegemaakt! Ook niet onbelangrijk is te melden dat  maar liefst drie meisjes zijn toegetreden tot de Champions League! En daar zijn we supertrots op! Want voetbal alleen voor jongens??? Dat dachten we niet! En dat dachten zij dus ook niet! Voetbal is tenslotte voor iedereen!

Lees meer...

Pro Data Champions League start op 9 september

We willen weer gaan beginnen met de allerkleinste van DZC'68 en wel op 9 september de eerste training: let op trainingstijden zijn gewijzigd! nl van 16 tot 17 uur in plaats van 16.30 tot 17.30 zoals afgelopen seizoen en 12 september de eerste wedstrijd(jes).