DZC '68NieuwsBreed Presteren

Breed Presteren

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de derde bijdrage van Max Riekel.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de derde bijdrage van Ralf Timmer.
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de tweede bijdrage van Max Riekel.


Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel vanaf januari beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Hier de tweede bijdrage van Ralf Timmer.
Lees meer...

Vrijwilligersbeleid, het begeleiden van de vrijwilliger

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel de komende zes maanden beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Max Riekel aan het woord over "het Vrijwilligersbeleid"
Lees meer...

Breed Presteren

Onder het motto Breed Presteren leveren Ralf Timmer en Max Riekel de komende zes maanden beurtelings een item aan over Prestatiesport en Breedtesport. Dit om toe te lichten wat er allemaal gebeurt in hun afdeling en hoe er gezamenlijk wordt opgetrokken. Ralf Timmer bijt het spits af.
Lees meer...