DZC '68NieuwsOverige nieuwsWedstrijdverslag MD1 - D9

Wedstrijdverslag MD1 - D9

Donderavond 1 oktober was het zo ver. Ons meidenteam MD1 had een oefenwedstrijd tegen de jongens van de D9. We hadden er erg veel zin in. We zaten goed in de wedstrijd en waren lekker fel. Wel speelden we met een andere opstelling om te oefenen.
Van onze verslaggever Xanthe, DZC'68 MD1
 Met een mooi schot maakte de tegenstander bijna 0-1, maar gelukkig kwam de bal op de lat! Even daarna maakte Fabiënne met een mooie lob bijna een doelpunt, maar wel in eigen doel! Gelukkig kon ik de bal nog net uit het doel tikken...

Na een kwartier was het nog 0-0 en hadden we even rust en kon Marcel nog wat tips geven. We gingen goed door maar het bleef 0-0. Na de tweede rust wisselde ik met Fleur en ging zij keepen. In een goede aanval kwam de bal voor mijn voeten. Ik werd niet direct verdedigd en kon vanaf de 16 meter schieten. Met een mooie boogbal maakte ik de 1-0. Jasper, de keeper van de D9, was kansloos.

We kregen daarna nog meer kansen maar wisten niet te scoren. De jongens wel, want door een snelle aanval kwamen ze vrij voor ons doel en kon Fleur niet meer voorkomen dat ze scoorden. 1-1.

Het was een mooie, spannende wedstrijd en we hebben allemaal veel plezier gehad.