DZC '68NieuwsOverige nieuwsF10G speelt lekker maar verliest van HC03

F10G speelt lekker maar verliest van HC03

Zaterdag 19 maart stond de thuiswedstrijd tegen HC03 op het programma. Misschien zenuwen voor de eerste thuiswedstrijd wat ons nekte, want al na 1 minuut scoorde HC03 de 0-1 binnen.
Onze Joep zat dan wel thuis met een voetblessure en was daardoor afwezig, maar wij moesten toch op eigen grond wel kunnen laten zien wat we waard zijn... Dribbelen en het geoefende samenspel wilden we toch in praktijk brengen en tien minuten later was het gelukkig weer gelijk, 1-1. Helaas moest DZC een minuut later alweer de tegentreffer incasseren, 1-2. balen... Aftrap voor DZC, er volgen prachtige acties van DZC, jammer maar de bal wordt onderschept, HC03 neemt over en schiet na een goede actie de 1-3 binnen.
De scheidsrechter fluit af, de eerste helft zit er op. Tijd voor ranja...... even overleg met het team, wat gaat er goed, wat kan er beter. en er kan even geplast worden..;)

In de tweede helft wordt er druk gezet door DZC, maar helaas de bal vliegt door een harde bal voorlangs het doel van HC03, jammmer net mis. De keepster van HC03 schiet de bal naar voren en via de flank wordt de bal verder naar voren geschoten, HC03 komt voor het doel en het wordt 1-4. Nu is DZC aan de beurt, we gaan ervoor!!, Lisa speelt de bal naar Luca, mooi voetenwerk hoor!! en dan via Malik met een harde knal in het doel. Yes 2-4.

De coaches worden een beetje nerveus, nog 10 minuten te spelen, zit er nog iets in? DZC kan hier thuis met gemak winnen, maar er moeten eerst een paar doelpunten gemaakt worden, is er nog voldoende tijd?

HC03 neemt de aftrap maar DZC verovert snel de bal, kom op!, Jesse, Malik en Luca voor het doel maar helaas, de bal gaat net naast.
Nu komt HC03 weer richting het doel van Jurre, een goed schot en helaas voor DZC valt de bal binnen, eindstand 2-5..

De coaches weten niet precies wat de oorzaak is van deze onverdiende nederlaag maar een ding weten we zeker, de volgende keer gaan we er weer voor. Laten we het er bij houden dat het een off-day voor het team was.. of misschien toch zenuwen voor de eerste thuiswedstrijd?

De volgende wedstrijd gaan we er weer voor!