DZC '68NieuwsOverige nieuwsDZC'68 VR1 - SKV VR1

DZC'68 VR1 - SKV VR1

Na vorige week een zeer fysiek duel tegen Eefde met een 8-0 overwinning als resultaat stond nu SKV op het programma. Een tegenstander die vorig seizoen net boven ons is geëindigd.
Echter, SKV is dit seizoen nog niet zo scherp begonnen en op de 9e plaats is te vinden met 8 punten. Het was Ladies Day en na de MD1D en MB1 mochten wij vandaag ook op het hoofdveld. Helaas gingen beide wedstrijden verloren met 0-2. Met het nummer 'Run the World' (Girls) op de achtergrond mochten we het veld betreden. Tussen de vlaggende meiden van de ME1 door en met pupil van de week Eva. Jullie hebben het filmpje op de Facebookpagina kunnen bekijken.
We begonnen met een aantal wijzigingen aan de wedstrijd. Ons centrale duo was afwezig. Loraine geniet van een heerlijke vakantie en Jantien was geblesseerd. Ook moest Anne H. met een blessure (opgelopen tegen Eefde) toekijken. Gelukkig waren Merel en Joyce ten T. vanuit VR2 bereid bij ons aan te sluiten. Heel fijn dat VR2 ons wil helpen als dit nodig is, bedankt!
We begonnen matig aan de wedstrijd en het was even zoeken in een zeer gewijzigde opstelling. Toch viel al snel de 1-0 en lieten we het balletje beter rollen. Door veel ballen in de diepte konden we de score uitbouwen naar 5-0, tevens ruststand. Helaas konden we na de rust de score niet veel verder uitbouwen. Ballen kwamen niet aan en er was te weinig oog voor elkaar. In de tweede helft scoorden wij er nog eentje, maar ook SKV kon een doelpuntje mee pikken. Zo eindigde de wedstrijd in een 6-1 overwinning.
Volgende week nieuwe ronde en nieuwe kansen om dat 100ste doelpunt te maken maar vooral om weer een beter veldspel te laten zien. We spelen volgende week uit tegen de hekkensluiter van onze competitie, Zelos VR2. Foto's zullen we z.s.m. aanleveren!